INDUSTRIJSKI PROGRAM

Industrijski program Zlatarne Celje zajema področje plemenitih kovin, ki se uporabljajo v industrijske namene.

Prodajno proizvodni program obsega: srebrove spajke, talila za spajanje, srebrne žice in trakove, kontaktne kovice, anode in granulat za srebrenje, rafiniranje in odkup srebra...

Uspešnost programa dopolnjujejo tudi zastopstva znanih proizvajalcev materialov za spajanje (BrazeTec, Ögussa), ki imajo uporabnost na vseh področjih barvne in črne metalurgije.

Industrijski program ima jasno začrtano poslovno strategijo in želi postati vodilni dobavitelj spajk, izdelkov ter polizdelkov iz plemenitih kovin na področju Slovenije in držav zahodnega Balkana.

Prepričani smo v perspektivo, saj ob nas stojijo dolgoletna tradicija, izkušnje, znanje, fleksibilnost, konkurenčnost in podpora priznanih partnerjev. Kakovost, konkurenčne cene, široka paleta izdelkov na zalogi, ter kratki in dogovorjeni dobavni roki so za nas temelj dolgoročnega sodelovanja z naročniki in ključ do obojestranskega zadovoljstva.

V kolikor imate potrebe po izdelkih in storitvah iz našega programa, se brez obotavljanja obrnite na nas in z veseljem Vam bomo posredovali kvalitetne ponudbe in Vam tudi praktično predstavili naš program.

Kontaktni podatki:

T: 03/ 42 67 136

F: 03/ 54 11 180

E: zc.industrija@zlatarnacelje.si